Poletje je čas za sonce, morje in vsestranske modne priložnosti, tudi ko gre za lepe in negovane nohte.

Čeprav se morda zdi, da so poletni nohti omejeni na svetle odtenke in živahne barve, je resnica, da lahko izberete številne barvne kombinacije, ki bodo poudarile vašo porjavljeno polt in dopolnile vaš poletni slog. Rjavi toni, živo roza, belkasti odtenki in pastelne barve so odlična izbira za ustvarjanje privlačnega in osvežujočega videza nohtov, ki se bo odlično podal k vašemu poletnemu outfitu.

  • Rjavi toni so lahko izredno elegantni na nohtih, še posebej na porjaveli koži. Od svetlo rjave do globoko čokoladne barve, rjavi odtenki dodajo toplo in naravno noto vašemu videzu.
Rjavkasti odtenki nohtov
Vir: Instagram, Gelcare
  • Živo roza je klasična izbira za poletje, saj doda svežino in mladostnost vsakemu videzu. Od nežnih roza odtenkov do živahne roza, teh barv ne manjka v poletnih kolekcijah lakov za nohte.
Rozasti odtenki nohtov
Vir: Instagram, Gelcare
  • Bela barva je čista, sveža in brezčasna izbira za poletne nohte. V obliki enostavnega belega laka ali v kombinaciji s pastelnimi odtenki kot so nežno modra, mint zelena ali breskova, beli in pastelni nohti bodo ustvarili subtilen in prefinjen videz, ki se odlično poda k vsakemu poletnemu outfitu.
Belkasti odtenki barve nohtov Vir: Instagram, Gelcare
Pastelni odtenki nohtov Vir: Inatagram, Gelcare
Pastelni odtenki nohtov Vir: Instagram

Ne glede na to, ali se odločite za rjave tone, živo roza, bele ali pastelne nohte, pomembno je, da izberete barve, ki odražajo vašo osebnost in dopolnjujejo vaš poletni stil. Z raznovrstnimi možnostmi barvnih kombinacij boste zagotovo našli tisto, ki vam najbolj ustreza in vas naredi še bolj samozavestne v vročih poletnih dneh.


Zadnje novičke

Prejšnji članekZnana voditeljica Petra Kerčmar se je pokazala v čisto drugačni luči
Naslednji članekKaj se dogaja v domu Luke Dončića?