Deli

Ben Affleck trenira za novo filmsko vlogo in oboževalci so bili šokirani, ko so ga ponovno opazili z ogromno tetovažo, ki pokriva skoraj cel njegov hrbet. To se je namreč že zgodilo v preteklosti, a je Ben zatrdil, da ni prava.

Simbol ponovnega rojstva

45-letni igralec je tako potrdil, da je njegovo delo vse prej kot lažno in očitno se je dejansko dal tetovirati. Ogromen tatoo, ki je pisan Feniks, so prvič opazili decembra 2015, ko je Affleck delal na setu oddaje Live by Night. Tetovirati si ga je dal, ker naj bi simboliziral ponovno rojstvo – to je bilo potem, ko je njegova, takrat že žena, Jennifer, po 10 letih vložila tožbo za razvezo.

PREBERITE TUDI: Ben Affleck naokrog z novo, Jennifer Garner z njegovo mamo!

Sprva je vir povedal, da si je Ban dal delati tetovažo kar doma, a Ben je kasneje zanikal, da bi bila prava, češ da gre za mitološko bitje in da j tetovaža začasna za nek film. “Pravzaprav imam kar nekaj tetovaž … a jih imam na mestih, kjer jih ni treba skrivati,” je povedal v neki oddaji. “Po določenem času postaneš kar malo odvisen od tetovaž,” je še priznal.

A Jennifer Garner je namignila, da je tetovaža prava, saj je o njej spregovorila februarja 2016 v intervjuju za Vanity Fair: “Veste, kaj bi o tem rekli v mojem domačem mestu? Naj bo blagoslovljen.’ Feniks, ki vstaja iz pepela. Sem jaz pepel v tem scenariju? Užaljena sem. Zavračam, da bi bila pepel.”

PREBERITE TUDI: Jennifer Garner in Ben Affleck: bosta ponovno par?

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.