Beyonce je lani junija rodila dvojčka Rumi in Sir, sedaj pa je odkrito spregovorila o porodu in zgodba je pretresljiva.

Imela je toksemijo

“Na dan, ko sem rodila Rumi in Sir, sem tehtala kar 98 kilogramov,” je pevka razkrila za septembrsko izdajo revije Vogue. “Bila sem zatečena zaradi toksemije in morala sem več kot mesec dni ležati v postelji. Bili smo v nevarnosti, jaz in oba otroka, zato so mi opravili nujni carski rez.”

PREBERITE TUDI: Je Beyonce zopet noseča?

Izkušnja s težko nosečnostjo in porodom jo je povezala z ostalimi mamicami, ki so prav tako preživele carski rez. Beyonce je priznala, da se je po carskem rezu počutila drugače, saj je to zelo težka operacija.

Beyonce
Še v času nosečnosti
Vir: People.com

Sprejela je svoje drugačno telo

Prav tako je potrebovala kar precej časa, da je sprejela svoje telo, ki se je po porodu seveda spremenilo. Po določenem času ji je uspelo, sedaj je zadovoljna in srečna.

“Potrebovala sem čas, da se je telo zacelilo in okrevalo. Sama sebi sem dajala veliko ljubezni in skrbela sem zase, sprejemala sem tudi dejstvo, da imam sedaj obline. Bila sem potrpežljiva sama do sebe in sem sprejela svoje telo. Tudi moj mož in otroci so ga. Nikamor se mi ne mudi. Ko bom želela nazaj svojo staro postavo, bom delala na tem, sedaj pa mislim, da sva si z mojim trebuščkom, ki je ostal po porodu, kar usojena” je še dodala.

PREBERITE TUDI: Foto: Beyonce delila prikupno fotografijo dvojčkov