Vojvodinja Cambridgea, 39-letna Kate Middleton, je znana kot spodobna ženska, ljubitelji mode pa vedno z veseljem analizirajo in kopirajo njene oblačilne kombinacije, v katerih vedno pritegne pogled in seveda navdihuje druge.

Pogosto pravijo, da je modna ikona, katere modne kombinacije, pa tudi lepotne rutine, kopirajo milijoni žensk po vsem svetu. Eden izmed njenih zaščitnih znakov so zagotovo njeni gosti in negovani rjavi lasje, ki jih v redkih situacijah spremeni. Kate je za enega svojih nedavnih nastopov v javnosti osvojila oboževalce s svojo značilno frizuro in s spodobnimi kodri, ki ji odlično pristojijo. Podobno pričesko nosi že leta, zdaj pa je izpopolnila vse načine, kako bo oblikovana. Toda tisto, kar res neverjetno pade v oči, je njena modna kombinacija.

Odločila se je za kraljevsko modro krilo s podpisom britanske modne hiše Hope. Uradna spletna stran navaja, da je cena tega preprostega in plapolajočega se kosa okoli 106 €. Obleko je kombinirala s suknjičem znamke Zara, high street znamke, ki jo obožujejo ženske vsega sveta. Oboževalci pišejo, da je ta suknjič še poudaril njeno vitko postavo in njen ozek pas. In ja, cena je razveselila ljubitelje mode in  Kate Middleton. Za ta kos je vojvodinja namreč porabila le 70 €.


Zadnje novičke

Prejšnji članekNina Donelli je v dilemi
Naslednji članekFoto: Maša Medik je s hčerko požela val navdušenja