Deli

Simpatični trener modne ekipe je za svoje varovance pripravil nekoliko drugačno presenečenje.

“Vedno me hecajo, kdaj jo bom pokazal, zato sem jo pripeljal,” je povedal Jan. Skozi vrata pa je vstopilo njegovo dekle. Nekdanja mis Slovenije in osebna trenerka Nives Orešnik. Le-ta je uspešni modri ekipi pripravila nekoliko drugačen trening, saj je sama odlična v pilatesu.

“Ni sicer najbolj intenzivno. Tako kot ste mogoče navajeni treningov z Janom. Prinese pa nek drug aspekt, osnovno vitalnost in gibljivost. Je pa dobra podlaga,” pa je o pilatesu povedala Nives. Ki je poudarila, da ta vadba ni namenjena samemu hujšanju, so pa dobro dopolnilo pri procesu hujšanja. Ekipi se je na treningu pridružil tudi Jan, ki je želel s tem pokazati, da tudi sam ni dober v vsaki stvari.

Utrinek z današnje ure spoznavanja body&mind vadb in regeneracije @biggestloserslo. ??

A post shared by Nives Oresnik (@nivesoresnik) on

Danes me je @jankovacic_reset peljal na obisk v hišo @biggestloserslo. ?? Se vidimo ob 21:10 na @planettv.

A post shared by Nives Oresnik (@nivesoresnik) on

Modra ekipa je z Nives opravila sproščen, a pomemben trening. Delali so predvsem za telo in samo stabilnost. Popolnoma drugačna slika pa je bila v rdeči ekipi.

Bolj ostra je bila tokrat Nataša, ki je za rdeče pripravila intenziven trening. Videti je bilo, da je na svoje varovance zelo jezna. Na tapeti pa sta bila predvsem Aleš in Maja. “Jaz imam mal te ekipe dovolj. Dovolj imam tega, da se smilimo,” pa je bila bolj ostra Nataša.

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.