Blaž je priznal, da je med tekmovalci po mesecu dni v šovu vedno več spolne napetosti. Poudaril je, da je to še posebej močno občutiti pri vajenkah. Tudi v pogovorih ta tematika vedno bolj pogosto prihaja na plan.

Davida je zanimalo, s katero od vajenk bi Gvido najraje skočil med rjuhe. Gvido je povedal, da izbira ni pretirano dobra, bi pa v skrajnem primeru izbral Glorio. Gloria bi po njegovem mnenju ustrezala vsaj minimalnim merilom.

Gvido pa na drugi strani sumi, da je Davidu všeč nova vajenka Emanulea, zato ga je namenoma vprašal, če bi bila Emanuela njegova izbira. David je hitro zamenjal temo pogovora, saj ni hotel odgovoriti. Tako kot vsi ostali vajenci, je še vedno prepričan, da je Emanuela Nikijeva punca in se zato boji priznati, da mu je všeč. Skrbi ga, da bi si s tem nakopal težave.

Emanuela in Niki sta namreč v šov vstopila šele pred nekaj dnevi – s skrivno nalogo, da sta par. Če jo uspešno opravita, bosta v tem tednu nedotakljiva in se jima ne bo potrebno boriti v forumu. David tako ne ve, da Niki in Emanuela v resnici nista par. Kljub temu pa vajenci radi provocirajo Davida in ga sprašujejo o Emanueli. Najprej je povedal, da Emanuela ni njegov tip ženske, potem pa v šali dejal, da samo čaka, da Nikija izloči iz igre in se bo nato posvetil njej.

Sicer pa sta se tudi Blaž in Adis strinjala, da jima nobena od vajenk ne odgovarja, zato bosta raje vztrajala pri celibatu. Blaž predvsem zato, ker so vse vajenke na posestvu že vezane.


Zadnje novičke

Prejšnji članekSavina Atai: Zadnje mesece živim kot v kriminalki
Naslednji članekNE MOREŠ! Prepoznaš zvezdnika na sliki?!