Kuharski chef Bine volčič v svojem bistroju Monstera pridno ustvarja. Danes se je pohvalil, da je včeraj gostil pomembna gosta – Domna Valiča in Ajdo Smrekar. Ni jasno, kaj se je v restavraciji dogajalo, a sta bila igralca deležna prav posebnega spremstva – policistov na konjih.
Pred dnevi pa je Bine že vlagal bezeg in za to izdal preprost recept …
Sestavine, ki jih potrebujete: bezgovi cvetovi, narezano jabolko, alkoholni kis in voda v razmerju 1:4, sladkor cca. 5 žlic, 1 žlica soli.
Postopek: “Zavreš in preliješ čez bezeg in jabolka. Zapreš in pustiš vsaj 14 dni,” svetuje Bine.
Vse te naravne dobrote, ki jih pripavlja in nabira v naravi, je nato mogoče preizkusiti tudi v njegovem bistroju.
Zadnje novičke
- Eva Irgl: Dobro se razume s kmeticami
- Iris Mulej je končno pokazala, kako ohranja svoj videz in mnogi so presenečeni
- Hajdi Korošec je pokazala notranjost prestižne ladje, s katero potuje
- Hit tega poletje so kavbojski škornji v takšnem stilu
- Manca Špik tega enostavno ni mogla spregledati
- Dino (skrito v raju) je pokazal nekaj, kar v seriji nismo opazili
- Nina Osenar Kontrec je naredila zelo drzno in lepo potezo
- MasterChef Slovenija: Oddaja se poslavlja