Deli
Zdaj je na voljo tudi uradni napovednik, ki v dveh minutah prikaže veličastnost srhljive grozljivke z neverjetno seksi Blake Lively v glavni vlogi.

Film že zdaj velja za Žrelo nove generacije gledalcev in po napovedniku, ki vam ga ob tej priložnosti predstavljamo, je že očitno, da lahko poleti na velikih platnih pričakujemo pravo bitko za preživetje, po tem doživetju pa bomo tudi dvakrat premislili, preden se naslednjič spustimo v morske globine.

V tej napeti grozljivki igra Blake Lively ameriško deskarko Nancy, ki se nekega dne odloči, da bo sama uživala v deskanju na samotni obali. Nenadoma jo napade veliki beli morski pes in Nancy se znajde na skali nedaleč od obale. Čeprav je kopno oddaljeno le kakšnih dvesto metrov, ne more kar odplavati do obale, saj okoli skale ves čas preži morski pes.

Režiser filma NEVARNOST IZ GLOBINE je Jaume Collet-Serra, ki ga poznamo po grozljivkah Hiša voščenih figur in Sirota. Film so posneli na čudoviti obali malega vulkanskega otoka Lord Howe v južnem delu Tihega oceana, približno 600 km vzhodno od avstralske obale. Ob Blake Lively, ki je dobesedno v vsakem prizoru filma, bomo našli v stranskih vlogah še Oscarja Jaenado in Sedono Legge.

Poletna hit grozljivka NEVARNOST IZ GLOBINE bo v naših kinematografih avgusta.

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.