Blaž Kričej Režek je postal zelo oblegan moški. Ko je nova sezona resničnostne oddaje Sanjski moški prišla na male zaslone, nas je čisto očaral.

Blaž je simpatičen fant, ki je s svojim videzom in osebnostjo navdušil tekmovalke. Zdi se nam, da je ukradel kar nekaj src med njimi in tudi med gledalkami. Če ste mislili, da je njegov videz edini adut, ki ga premore, ste se zmotili. Ima tudi čudovit glas, kar je dokazal na zadnjem zmenku z Evo Luno.

Je neverjetno prijazen, saj z veseljem odgovarja na vprašanja oboževalcev. Na družbenem omrežju je omogočil anonimna vprašanja za svoje spletne prijatelje in jih prejel kar precej. Eno izmed njih je bilo še posebej zanimivo. Anonimneža je namreč zanimalo, katera zvezdnica je njegova simpatija.

Odgovor vas bo presenetil, morda pa tudi ne.

Blaž je iskreno odgovoril, da je njegova “celebrity crush” Katarina Čas! Ja, naša Katarina Čas. Glede na to, da se vprašanje ne nanaša izključno na slovenske zvezdnice, nas je odgovor pustil odprtih ust. Izbral je simpatično in lepo Slovenko!

Blaž Kričej Režek ima "celebrity crush" na Katarino Čas. Vir: Instagram
Blaž Kričej Režek ima “celebrity crush” na Katarino Čas. Vir: Instagram

Glede na to, da je njegova simpatija svetlolaska, obstaja možnost, da bosta Eva Luna in Suki v oddaji prišli še zelo daleč!


Zadnje novičke

Prejšnji članekAnja Baš in Ajda Sitar sta se po Bledu sprehajali skoraj enako oblečeni. Je to naključje?
Naslednji članekBruno Šulman (MasterChef Slovenija 2021) zapustil Slovenijo. Sedaj dela v restavraciji z Michellinovima zvezdicama!