Pri zadnjem porazu bogatih pri tedenski nalogi je Faki zelo slabo prenesel poraz. Zaradi razočaranja je udaril v steno in si pri tem zlomil nekaj kosti v roki. Po obisku zdravnika se je Faki vrnil na posestvo in kasneje kljub opozorilom s poškodovano roko delal dalje.

Kasneje pa je med Marušo in Fakijem izbruhnil še en prepir, ki je Marušo pustil v solzah.Prepir med Fakijem in Marušo je izbruhnil potem, ko se je potepuški pes približal posestvu in se je Maruša zbala za svojega psa. Faki pa se je medtem približal vratom, da bi preveril za kakšnega psa gre. Pri tem ga je Maruša odrinila in Faki se je močno udaril v že poškodovano roko.

Faki se je v bolečinah umaknil stran, Maruša pa je nanj kričala in se začela prepirati. Faki se o tem ni želel pogovarjati in je rekel Maruši naj gre stran. Maruša je planila v jok in mu očitala, da to vedno počne in to samo zato, da ji pokvari dan.
Faki je moral zaradi ponovnega udarca v roko ponovno k zdravniku. Zaradi tega je člane njegove družine skrbelo, če se bo sploh še vrnil. Pa se bo?