V medije je prišla vest o domnevnem nasilju, ki ga je Marko Potrč izvajal nad bivšo bratovo partnerko. Državno tožilstvo je zadevo prevzelo že pred letom dni, sojenje pa bi se naj začelo prihodnji teden, piše Požareport.

Obtožena sta dva, Marko in njegov brat Aleš, saj naj bi po pričevanju bivše partnerke, oba izvajala nasilje nad njo, zato ju je tudi prijavila na policijo. V kolikor bosta spoznana za kriva, jima grozi do leto dni zapora.

PREBERITE TUDI: Vau, Marko Potrč dokazal, da ne potrebuje novoletnih zaobljub

Oglasil se je Marko, ki nasilje zanika

Slavni voditelj se je na Facebooku že oglasil in napisal svojo plat zgodbe. Sam namreč odločno obsoja vsako vrsto nasilja, še posebej nasilje nad ženskami. Obtožbe bivše partnerke svojega brata pa naj bi bile zgolj izsiljevanje. Celoten zapis si lahko preberete v priloženi objavi.

 “Ozadje zgodbe zelo dobro poznam. In prekleto dobro vem, da je Marko nedolžen.”

Je na svoji Facebook strani zapisala tudi Lili Žagar, ki je delila še svojo plat zgodbe. Razkrila je, da dobro pozna tudi žensko, ki ju obtožuje nasilnega vedenja in ve, da te obtožbe niso njene njene prve. V preteklosti je obtožila spolnega nadlegovanja tudi njenega nekdanjega nadrejenega.

PREBERITE TUDI: Foto: Marko Potrč obuja spomine