Ja, dolg je dolg. In kazen je kazen. Kazen za zamude mora biti in potrebno jo je »oddelati«, kot pravi Pečo, tudi že nekoč kaznovan zaradi jutranjih zamud. Predlani avgusta, ko je imela Ljubljanica le okrog 14 stopinj, je moral s tromostovja skočiti vanjo. In je seveda to tudi storil, pa čeprav je potem še ves dan »zaudarjal«…

Kazen, da mora Špela en dan priteči v službo, je dobila že lani, ob koncu sezone Budilke, a do danes tega ni uspela izpeljati, ker jo je vedno zagodlo vreme in vedno nižje temperature.

In zdaj jo to čaka v petek, 13. junija. Na 16 ��” kilometrsko pot se bo podala ob 6 h zjutraj izpred trnovske cerkve in bo tekla vse do studia radia Hit v Domžalah. Na kolesu jo bo spremljal kolega Pečo, v studiu jo bo čakal sodelavec Pikec. Če bi jo radi spremljali tudi vi, nam to čim prej sporočite.

In kako se Špela pripravlja na podvig?

»Zadnje čase se večkrat odpravim na tek, pretečem tudi daljše razdalje in še vedno pridno hodim v fitnes. Naslednji teden bomo tudi že izbrali Hitovo tekaško ekipo, s katero bomo potem začeli s pripravami na Ljubljanski maraton. Mislim, da sem v odlični formi in da ne bi smela imeti težav, če dodam še mojo »ovnovsko« trmo, haha….v bistvu si pa sploh ne smem privoščiti neuspeha, ker bi to pomenilo, da me bosta Pikec in Pečo do konca življenja potem hecala. Pa če samo še na škrge diham na koncu…«

Naj vas spomnimo še na Špelino prejšnjo kazen: celo jutro je morala delati namesto v studiu s Komunalno službo Domžale, torej s smetarji.


Zadnje novičke

Prejšnji članekGleda samo njo
Naslednji članekJennifer Garner še razmišlja o naraščaju