Eno izmed najlepših zemljišč na otoku Barbadosu bo morda padlo v roke pevke Rihanne, in sicer kot darilo. Tako so se odločili politiki v državi in s tem razjarili siromašen narod.

Kabinet lokalnega ministra Michaela Lashleyja je sprejel odločitev, da bodo Rihanni, ki ji ni tuje niit razkazovanje mednožja pred množico ljudi, poklonili znano nepremičnino, da bi s tem povečali število turistov na Barbados.

Mediji in javnost so ogorčeni in se sprašujejo, če je res potrebo takšno zemljišče pokloniti nekomu, ki je slaven in zasluži milijone ter se tudi na splošno gre pravega zvezdnika s svojimi zahtevami, ali bi morali pomagati lastnemu narodu…

Pevka vsega skupaj še ni komentirala, saj je bila preveč zaposlena z iskanjem novega iPhonea, pri čemer pa ji je pomagal njen fant Matt Kemp.

Dobro razpoložena RiRi se je nenehno stiskala k svojemu dragemu, medtem ko sta si ogledovala nove modele, motilo pa je ni niti pritiskanje na sprožilce fotoaparatov. Z nekim oboževalcem se je fotografirala celo sama, a njuno druženje ni trajalo dolgo, saj se je glasbena zvezda hitro vrnila v objem svojega izbranca, s katerim sta po njenih besedah v srečni zvezi in da se ta sreča in zadovoljstvo, ki ju doživlja, izražata tudi na glasbi, ki jo trenutno ustvarja, s tem pa je najavila, da bo nov album veliko bolj vesel, kot je bil njegov predhodnik


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE: Svetovna premiera ‘Mrka’!
Naslednji članekHayden Panettiere ima veliko srce!