Tožitelji, ki pripravljajo obtožnico proti Chrisu Brownu, so zaradi pretepa Rihanne policijo zaprosili za še več dokazov o incidentu. Na obtožnico namreč nameravajo vključiti še nekaj točk. Vir blizu policije odkriva, da žrtev v preiskavi sodeluje in dodaja, da se je vse začelo, ko je par zapustil neko zabavo.

»Nedolgo po polnoči je vse eksplodiralo, Rihanna mu je v nekem trenutku vzela ključe od avta in jih vrgla čez okno. Brown naj bi pobesnel. Potem ko jih je neuspešno iskal, se je vrnil k njej, jo je prijel za vrat in ji govoril, da jo bo ubil.«

Na drugi strani pa je detektiv Deshon Andrews priznal, da posnetek vsebuje kričanje ženske osebe in dodal, da detajli okrog posnetka, fotografij in dokumentacije za medije ne bodo dostopni, da ne bi škodili preiskavi.

Poškodbe mlade pevke iz Barbadosa bi lahko bile tako resne, da bi lahko končala celo na operacijski mizi. Kot smo poročali že včeraj, je imela otekline in modrice po vsem obrazu, razbit nos in ustnico, na rokah pa tudi ugrize.

Iz odvetniškega urada Chrisa Browna je prišla informacija, da je pevec Rihanno poškodoval ob samoobrambi. Lepotička bi naj ponorela, ko je Chrisa poklicalo neko dekle, s katero že ta nekaj časa flirta. Potem ko je izvedela, kdo kliče, bi naj med vožnjo začela udarjati po svojem fantu. Takrat bi naj bi vrnil in jo v samoobrambi poškodoval.

Vsekakor ta zgodba še nekaj časa ne bo dobila epiloga, zveza med njima pa je prav gotovo končana!


Zadnje novičke

Prejšnji članekNasmejana Jessica Alba z malo Honor
Naslednji članekHalle Berry na zmenku