Deli
Potem, ko si je Velika mojstrica ogledala izdelke, so Adis, Emanuela in Sara prepričani, da bi si naziv mojstra obrti najbolj zaslužila Breda.

Adis ji zmago privošči, čeprav se zaveda, da lahko prav zaradi tega pristane v forumu. Povedal pa je, da zaradi foruma ne trepeta in zaupa v svoje sposobnosti, da se iz foruma lahko vrne na dvorec.

Sara pa je Adisa in Emanuelo opozorila, da utegne David zaradi lenobe strogo kaznovan, tudi tako, da se mu odvzame kupljeno nedotakljivost. Emanuela tudi verjame, da se to utegne zgoditi, medtem ko se Adis s tem ne strinja.

Breda Milanovo potezo označila za neumno!
Milan je izpolnil grožnjo, ki jo je izrekel, takoj ko je župan vajencem izročil plačilo za ta teden. V znak nestrinjanja z županom, je namreč odstranil nekaj desk s strehe paviljona.

Ker je Milan slišal, da Bredi njegova poteza ni po godu, se je odločil, da ji jo obrazloži. Breda se kljub obrazložitvi ni strinjala in meni, da Milan dela škodo sam sebi, saj si bo nakopal še večjo jezo župana.

Milan je vseeno prepričan, da je ravnal prav in povedal, da je Breda zelo hudomušna in da neprestano menja svoje mnenje.

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.