Pred dnevi so z Matevžem Kostanjškom posneli številčno izjemno zahteven videospot, saj so Bohem tokrat k sodelovanju povabili kar 60 statistov, ki so jih izbrali preko dveh radijskih postaj. Zanimanje je bilo izjemno in izmed več sto prijavljenih se je naredila selekcija izbrancev, ki bodo za vedno ovekovečeni v »bohemski sagi«.

Medtem, ko so statisti čakali, da pridejo na vrsto za snemanje, so člani banda poskrbeli, da ljudem ni bilo dolgčas, se z njimi pogovarjali, peli, igrali na kitaro in dajali podpise. »Lepo je bilo spoznati 60 novih ljudi, se z njimi podružiti. Vsakemu od njih smo iz srca hvaležni, da bodo del naše pesmi v videospotu, ki bo vsaj po našem mnenju nekaj drugačnega, kar ste bili do sedaj vajeni od skupine Bohem«, je še dodal frontman skupine.

Bohem so znani po izjemnih videospotih, ki so jih zaznamovali skozi leta ustvarjanja. Bohem so prvi band, ki je posnel videospot v ljubljanski operi, za njimi so snemali veličastni Il Divo, spot z naslovom Deveti junij je režiral Mitja Okorn, eden izmed najbolj opevanih režiserjev pri nas, ki mu je po uspešnem slovenskem filmu Tu pa tam uspel prodor v tujino s poljskim filmom Pisma Sv. Nikolaju, ki je eden izmed najbolj gledanih poljskih filmov kdajkoli. Spot On je jaz je režiral priznani režiser Jure Matjažič, video pa ima že več kot 500.000 ogledov. Matjažič je tudi krivec za enega izmed najboljših spotov v nekdanji Jugoslaviji, gre pa za spot skupine Bohem z naslovom Romanca.

Skupina Bohem, ki jo sestavljajo Matic Jere (vokal), Damir Pavlič (bobni), Manca Pinterič (klaviature) in Dejvi Kotar (bas) in Simon Šubic (kitara), je novo pesem posnela v Sloveniji in Italiji pod taktirko uspešnega producenta Andree F, za mastering pa je poskrbel Graham Goldman, v studiu Masterdisk v New Yorku, ki je domač svetovnim zvezdam, kot so Jay Z, Sting, Red Hot Chili Pepers ipd. »Kdo naj bo, nihče iz vesolja, tujec na karti sveta. Kdo naj bo, podoba ideala, človek po meri vseh tvojih želja«, pravi v refrenu Matic Jere, pevec skupine Bohem, ki je hkrati tudi avtor besedila in glasbe.


Zadnje novičke

Prejšnji članekMiley Cyrus in Liam Hemsworth: S poroko se jima nikamor ne mudi!
Naslednji članekDavor Radolfi je navdušil