Selena Gomez je v nedavnem intervjuju spregovorila o tem, kako se razlikuje od drugih sovrstnic, s katerimi je sicer pred leti sodelovala pri Disneyju; med drugimi gre seveda tudi za vsem poznano Miley Cyrus.
 

''Vsaka izmed nas se je razvijala in se razvila drugače. Več kot očitno je, da Miley počne stvari na svoj način, jaz pa na svojega. Njen način ni všeč meni, moj ni všeč njej. Najbrž. Njena glasba mi je všeč – ne vem, če je moja njej – a kljub razlikam se nikoli nisva zares sprli,'' je povedala Selena.

Vendar pa ob tem spomnila, da sta bili svoj čas zaljubljeni v istega zvezdnika. ''Da, obema je bil všeč isti fant, ko sva bili stari šestnajst let,'' je povedala in pri tem seveda mislila na Nicka Jonasa, v katerega sta bili zaljubljeni (in s katerim sta hodili obe z Miley). ''Mediji so kar naprej potvarjali resnico in govorili, da se z Miley glede tega prepirava. Najino razmerje so primerjali z razmerjem med bivšima Disneyjevima zvezdnicama Hilary Duff in Lindsay Lohan. Ampak danes, po toliko letih, sva vsaka na svojem, povsem zadovoljni s svojim stilom, načinom življenja.''
 


Mimogrede, Hilary Duff in Lindsay Lohan sta bili svoj čas dve izmed najbolj priljubljenih Disneyjevih zvezdnic, ki pa sta se besedno spopadali zaradi tega, ker sta bili zaljubljeni v istega fanta – šlo je za Aarona Carterja, ki smo ga pred dnevi že omenili na našem portalu. Se spomniš, v povezavi z Justinom Bieberjem. Novico o tem si lahko prebereš TUKAJ!

Zadnje novičke

Prejšnji članekTakšna je bila prva služba Sabine Remar
Naslednji članekElton John navdušil na karaokah