Bojan Cvjetićanin, pevec skupine Joker Out, je med koncertom doživljal pravo “moro”.

Bojan je pred kratkim imel zdravstvene težave, zaradi katerih je pristal v bolnišnici, a je kljub temu že zvečer stal na odru in navduševal množico ljudi.

Se je pa Bojan odločil za ukinitev profila na družbenem omrežju. Marsikdo se je spraševal, kako dolgo bo odsotnost trajala. Bojan pa je z izjavo presenetil, ko je povedal, da se morda ne bo vrnil nazaj.

Vir: Instagram

V medijih pa je odjeknil intervju, ki ga je imel na radiu skupaj z enim ustanovnim članom, Janom Petehom. Ko je tema nanesla na družabna omrežja in njihovih prednostih in slabostih je Bojan povedal takole:

“Moram reči, jaz sem se umaknil sedaj iz socialnih omrežij, zaradi tega ker si želim ta album ustvarjat pod nekimi pozitivnimi pritiski, ne pod negativnimi pritiski in res na socialnih omrežjih se počutim kot da sem kr ujet v nek svet, ki zares ne želim bit ujet vanga. Tako da evo zdaj recimo, dva dni nazaj, me je tko res negativno pretresel oziroma se me dotaknil trenutek ko, mel smo koncert na Ptuju, ki je bil res specifična izkušnja ker sem mel eno uro in pol panični napad na odru in razmišljal samo ali bom padel skupaj ali ne ne vem zakaj, a je bil zrak a je blo preveč kave ali kaj se je zgodilo. Res ni bil užiten koncert zame, tako da sem se v roku dvajsetih minut po nastopu pobral domov ne. Ampak na Tweterju se je pa najdo nek zapis neke punce, ko je rekla da je nek varnostnik oziroma nekdo v mojem imenu povabil v bagstage po koncertu, kar kdorkoli je bil zraven vključno z organizatorjem ve da to tudi približno ni bilo res, ker sem izpod tuša, tresočih se rok šel v kombi in domov z vrečko v roki. Poleg Naceta sedel, da ne bi bruhal glih v avtu. Tako, da so ene stvari, ki nismo pripravljeni na njih, no. Ene take dimenzije, ki so za nas čist nov svet.”

Kdorkoli je kadarkoli že doživel panični napad ve, da je to resnična “mora”, ki kar nima konca. Bojan je kljub vsemu pokazal moč in poskušal položaj obvladovati nadvse profesionalno. Hvaležni smo mu, da je o tem spregovoril javno in dal dodatno moč in motivacijo vsem tistim, ki se s paničnimi napadi srečujejo na dnevni ravni.

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekLuka Jezeršek utrpel hude posledice poplav. Pomagajte, če lahko!
Naslednji članekJasna Kuljaj je pokazala, kako velika je že njena hči in ob kakšnem lepem razgledu sta uživali