Predsednik Republike Slovenije Borut Pahor opravlja še zadnje dolžnosti, saj smo že izvolili novo predsednico Natašo Pirc Musar, ki ga bo zamenjala.

Borut pa je tokrat pokazal tisto nežnejšo, čustveno plat sebe. Na dogodku so ga namreč presenetili. Bil je tako ganjen, da ni zmogel zadržati solz. Pokazal je svoja čustva in se s tem še bolj prikupil ljudem.

Ob fotografiji, ki jo je delil z nami, je zapisal takole: “Zadnji, prav zadnji Dan odprtih vrat je v kulturnem programu nastopil čudoviti zbor Carmen Manet. Vse je bilo pričakovano prelepo, dokler mi za presenečenje niso zapele My Way. Tu pa je bilo tudi zame vsega konec, da tudi solzice niasem mogel zadržati. OMG”

Vir: Instagram

Pod fotografijo je dobil kar nekaj pohval in lepih komentarjev. “Ne glede na to, kaj vse so Vam očitali, ste se trudili, da bi s svojimi dejanji zares bili predsednik vseh in niste po nepotrebnem vnašali delitve v že tako razdeljen narod. Vse dobro na Vaših poteh tudi v prihodnje.” in “Pogrešali vas bomo! Bili ste najbolši predsednik v mojem življenju 😭😭” sta le dva izmed mnogih.

 

 

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekSe je družina Luke Basija povečala za novega člana?
Naslednji članekDomen Javornik (Poroka na prvi pogled) je sporočil veselo novico. Čestitamo