Deli
Niki in Emanuela sta na semnju prevarala branjevko, saj sta ji vzela vse dobrine in z njimi zbežala brez plačila.

Vajenci danes pričakujejo prihod župana in zavedajo se, da jim bo naložil hudo kazen. Nekateri vajenci menijo, da bi morali biti kaznovani vsi, saj so ukradeno hrano vsi tudi jedli, medtem ko nekateri menijo, da bi morala biti kaznovana samo neposredna krivca za krajo.

Med njimi je tudi David, ki se nadeja, da bosta Emanuela in Niki kaznovana tako, da bosta morala kazensko v forum. Na ta način bo ta teden varen in si bo bivanje na posestvu podaljšal vsaj še za teden dni.

Milan bi odkupil Bredino nedotakljivost
Milan se zaveda, da je Breda trenutno zelo na tesnem z goldinarji, po drugi strani pa ima na dvorcu kar nekaj zaveznikov in je na ta način tudi brez nedotakljivosti, ki si jo je kupila, lahko prepričana, da ji ne bo treba v forum.

Milan ji je zato predlagal, da bi mu Breda lahko svojo nedotakljivost prodala. Breda je bila nad njegovo ponudbo ogorčena, predvsem pa nad ceno, ki jo je za nedotakljivost ponudil.

Milan meni, da je Bredi ponudil zelo dobro kupčijo, saj je Breda brez denarja in poudaril, da njegova ponudba še vedno velja. Ali bo se Breda kljub temu, da je Milana najprej ostro zavrnila, vseeno premislila in bo ponudbo vseeno sprejela, izveste v oddaji Bilo je nekoč.

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.