Slovenski voditelj Boštjan Romih se je odločil, da bo naredil velikodušno gesto, iskal bo namreč nove lastnike za nikogaršnje pse iz zavetišča. Na družbenem omrežju je že predstavil lepotca, ki išče nov dom.

“Tale mišičasti dobrodušnež ni moj. Niti od prijatelja.
Problem je v tem, da ni od nikogar.

@zavetisce_ljubljana mu sicer nič ne manjka, odlično skrbijo zanj, ampak za Benija bi bilo daleč najbolje, če najde samo svoj dom z ljubečim, doslednim in dovolj izkušenim vodnikom.
Ima vrhunski apetit – za priboljške bi šel na luno. 😁 Ima tudi malo manj samozavesti, kot bi jo glede na čvrsto grajeno telo pričakovali. Ima pa tudi pasje srce, za katerega vemo, da je najsrečnejše, ko najde pravega vodnika – zaveznika.

Tudi sam bom srečen, ko takega najdemo.

Zato sem z @zavetisce_ljubljana , @bled_rose_hotel in @tijaazman_photography pristopil k akciji iskanja ustreznih lastnikov za živali iz zavetišča.

Obiščite jih, poglejte njihove kosmate očarljivce in če preskoči iskra – pojdite domov, prespite in vse še enkrat temeljito premislite. Če bo po tem ljubezen še vedno v zraku, potem zaupajte Zavetišču, ki vas bo strokovno popeljalo do odločitve, najboljše za oba.

Držim pesti za Benija in vse njegove kompanjone!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bostjan Romih (@bostjanromih)

Prejšnji članekDarja Gajšek bi rada še
Naslednji članekTeja Perjet: Večkrat dobim vprašanje ‘Mama si, kaj sporočaš svojim otrokom?”