BoxSpring postelje poznajo vsi, ki so v zadnjem času imeli opravka z opremljanjem doma, saj  predstavljajo nepogrešljiv kos pohištva v spalnici. Gre za oblazinjene postelje z večnim, a modernim stilom. Spalnica z BoxSpring posteljo zasije v svoji kraljevski veličini s pridihom mehkobe. Želite slediti trenutno največjem trendu v opremljanju doma?

Izberite slovensko BoxSpring posteljo

Trg je zasičen s številnimi boxspring posteljami. Le ena pa je BoxSpring postelja, izdelana v Sloveniji. Proizvaja jo slovensko podjetje Spalni center Maremico, ki ima svoj salon v ljubljanskih Črnučah, na Šlandrovi 4. Tam si lahko ogledate njihove kvalitetne postelje BoxSpring, ki so oblazinjene v trpežne materiale v več kot 100 barvnih odtenkih. Cel proces od izbire in naročila BoxSpring postelje pa do izdelave, poteka na slovenskih tleh. Ekipa Spalnega centra Maremico je strokovnjak na področju ležišč, postelj in spalnih dodatkov, zato so tudi po nakupu BoxSpring postelje ves čas na voljo za dodatna vprašanja in dileme.

BoxSpring postelja – unikat v vaši spalnici

Tako kot smo si ljudje med sabo različni, je tudi le redka BoxSpring postelja enaka drugi. Vsak posameznik je namreč zgodba zase in ekipa Spalnega centra Maremico se posveti vsakemu posebej. Svetovalke za spanje so v pomoč pri izbiri vzmetnice, ki je srce vsake postelje. Vzmetnica se mora idealno prilegati posamezniku, da mu lahko nudi krepčilen spanec. V BoxSpring posteljo so všite vzmetnice Leticia, ki so prav tako lasten produkt podjetja Maremico. Izdelane so ročno in prilagojene vsakemu posamezniku posebej glede na njegove želje, potrebe in zdravstvene posebnosti. Že vzmetnica je torej lahko pri vsaki BoxSpring postelji drugačna, še večji nabor izbire pa se začne pri samem izgledu BoxSpring postelje.

 

Izbira BoxSpring dizajna in višine postelje do 70 cm

Izbirate lahko med različnimi dizajni vzglavnih stranic v različnih velikostih. Moderno posteljno vzglavje BoxSpring postelje vam oblazinijo v izbran material (tkanina, žametni pliš ali umetno usnje) v izbranem barvnem odtenku. Oblazinjen je tudi posteljni podstavek, ki pa je po želji lahko oblazinjen v popolnoma drugačen material in barvni odtenek – za tiste bolj drzne. Vaša želja in »ukaz« ekipi Maremico je tudi končna višina postelje, ki lahko sega vse do 70 cm. Lahko še kdo reče, da svojo sanjsko BoxSpring posteljo lahko najdete še v kateri drugi spalnici?

Pika na i je postiljanje BoxSpring postelje

Boxspring postelje večine proizvajalcev so znane po svoji nadstandardni višini. Običajno to pomeni, da je vzmetnica BoxSpring postelje izredno visoka, kar je pri udobju morda plus, težava pa se pojavi pri postiljanju postelje. Ekipa Spalnega centra Maremico je tu našla rešitev! Večinski del vzmetnice so »skrili« in oblazinili, le 1/3 vzmetnice pa je vidne – ta del je namenjen postiljanju. Dve muhi na en mah torej – izjemno udobje na nadstandardni višini in olajšano postiljanje. Poleg tega pa slovenska BoxSpring postelja predstavlja minimalističen in dovršen izgled.

Ste že slišali za trajnostne, okolju prijazne BoxSpring postelje?

Zaradi naših dejanj, ki jih skozi leta prizadajamo našemu planetu, so simulacije prihodnosti žal pokazale, da naj Zemlja sploh ne bi imela možnosti za preživetje – če bomo ta dejanja ohranjali. Vse več podjetij se zavzema za spremembe na okoljskem področju in eno izmed njih je tudi slovensko podjetje Maremico. Njihove BoxSpring postelje so sestavljene iz več delov, modularno in to poleg lažjega transporta prinaša prednost tudi pri življenjski dobi postelje. Če vzamemo predpostavko, da naj bi ležišče menjali na 7 do 10 let, bi v svojem življenju potem takem morali zavreči kar nekaj postelj. Slovenska BoxSpring postelja pa omogoča, da po odsluženem delu postelje, – bodisi je to zastarelo oblazinjenje bodisi je to zmuckana prevleka, ali kateri koli drugi del – lahko zamenjate le ta del postelje. Vaša BoxSpring postelja lahko tako z vami ostaja leta in leta, vi pa jo zgolj obnavljate (in prispevate tudi k obnovi okolja). To so nove smernice nakupa postelje, ki so prijazne tudi do vaše denarnice, saj zamenjava enega dela postelje stane manj kot nakup v celoti nove postelje.

Kakšna so mnenja znanih Slovencev?

Postelja je osrednji kos pohištva v spalnici in o tem, da se splača kupiti BoxSpring posteljo v Spalnem centru Maremico, pričajo tudi mnenja znanih Slovencev, ki se zbujajo na njej.

Zmagovalka kuharske oddaje in podjetnica Sara Rutar pravi: »Pri spancu ne delam kompromisov, zato sem partnerju rekla, da mora najina nova postelja biti res vrhunska. Želela sem imeti kraljevski videz postelje v usnju, ki je tudi praktičen za vzdrževanje. Pomembno mi je tudi, da se zjutraj zbudim naspana, spočita in da me nič ne boli. Ob nakupu BoxSpring postelje sem bila še toliko bolj vesela, saj vem da je postelja v celoti narejena v Sloveniji. Ker posteljo z leti lahko obnovim, vem, da bom na dolgi rok “prišparala” in vedno kvalitetno in dobro spala.«

Navdušena je tudi popotnica, novinarka in tv voditeljica Mojca Mavec: »Ko sem nazadnje kupovala posteljo, sem jo kupila v pol ure. Brez svetovanja, brez pretiranega razmisleka. Tokrat je res bilo drugače. V salonu so si vzeli čas zame, vzeli so celo moje mere, da bi ležišče res prilagodili meni. In kar je najbolj simpatično – nevede sem izbrala hotelsko ležišče. Malo bolj trdo in kompaktno. Jaz res neverjetno dobro spim v hotelih in zdaj bo tako tudi doma. Všeč mi je tudi dizajn postelje BoxSpring. Izbrala sem si imitacijo usnja v tehniki chesterfield. Odlično se razume tako s starinskim pohištvom kot sodobno opremo v moji spalnici.«

Ostala mnenja si lahko ogledate TUKAJ.

Vas zanima, kaj vse ponuja Spalni center Maremico? Naročite njihov brezplačni 100-stranski katalog: NAROČILO KATALOGA.

 

Sponzorirana objava.

Prejšnji članekTeja Perjet Jugovic kljub prepovedi ujela intimne družinske trenutke
Naslednji članekTanja Žagar je izjemno ponosna na svoj pridelek. Iz njega bo naredila to