Če gre verjeti tej zgodbi, bi to znal biti daleč najlepši in najbolj zvezdniški parček vseh časov – poleg bivše Angeline Jolie, seveda. Revija National Enquirer trdi, da so se med hollywoodskima zvezdnikoma Bradom Pittom in Sandro Bullock zanetile iskrice. Dvojec, ki trenutno dela na snemanju filma ‘Bullet Train‘, naj bi bil v posebnih odnosih. Po navedbah anonimnega vira dajeta vtis, da sta si zelo blizu – tako zelo blizu, da bi Sandra lahko imela težave s svojim partnerjem Bryanom Randallom, s katerim je od leta 2015. 

Obveščeni viri razkrivajo, da sta se že pred leti zbližala in izkoristila vsako priložnost za skupno delo. “Sandra miži, kadar je blizu Brada in nekateri lahko rečejo, da so videli, da je Brad zardel v njeni prisotnosti,” so besede prej omenjenega vira, ki je kasneje za revijo priznal, da se je med njima rodila očitna kemija “En dan snemanja sta bila zelo intimna, ko so bile kamere izključene. V sprehodu med prizori sta hodila zelo blizu drug drugega. Sandra se je ves čas smejala. Moram reči, da v filmu ne potrebujejo posebnih efektov,” je dejal poznavalec in dodal, da njun odnos vzbuja pozornost.

Sicer so to le govorice, ki nikakor niso potrjene. Šušlja se celo, da se je Sandra v začetku leta na skrivaj poročila. Če je to res, njen novopečeni mož zagotovo ni navdušen nad špekulacijami medijev.


Zadnje novičke

Prejšnji članekHajdi Korošec je spet pobegnila na lepše! Poglejte, kje se potepa tokrat
Naslednji članekHelena Blagne se je poškodovala