Kuhar na robu je izjemna drama, ki pritegne gledalce po vsem svetu prav zaradi vse bolj razširjene kulture oboževanje hrane, deloma pa tudi zato, ker ponuja edinstven pogled na svet gostincev.

Zgodba: Adam Jones (Bradley Cooper) je imel vse – in je vse tudi izgubil. Nekdanji enfant terrible pariškega kulinaričnega prizorišča si je prikuhal dve Michellinovi zvezdici in bilo mu je zgolj do užitkov ustvarjanja eksplozij okusov. A da dobi lastno kuhinjo in si pribori še tretjo izmuzljivo Michelinovo zvezdico, se bo moral odreči grdim razvadam in na svojo stran pridobiti najboljše med najboljšimi – med njimi prelepo Heleno (Sienna Miller)… Očarljivo humorna in čustvena zgodba o hrani, ljubezni in novih priložnostih!

"To, da smo lahko snemali v vrhunskih restavracijah in kuhinjah – na primer v restavraciji Michela Rouxa v hotelu Langham in v nekdanji restavraciji Corbijna Kinga Delaunay – dogajanju na platnu doda pristnost," je o ustvarjanju filma povedal režiser John Wells, avtor filmskih uspešnic Love and Mercy, August: Osage County in televizijskih serij ER, The West Wing, Shameless, ipd.

Igrajo: Bradley Cooper, Sienna Miller, Omar Sy, Emma Thompson in drugi

Film bo na ogled od četrtka, 22. 10., v vseh Cineplexxih, ljubljanskem Kinu Bežigrad, Koloseju Maribor (Projektor) ter manjših kinih po Sloveniji.

Prejšnji članekAli bo Ivona res mamica?
Naslednji članekMisel dneva: Imeti ali ne?