Igralka in ena največjih ameriških političnih aktivistk, 82-letna  Jane Fonda,  je na naslovnici Harper’s Bazaar zablestela z novo podobo, za katero je dala zelo iskren in intimen intervju, v katerem se je spomnila začetkov svoje kariere, pa tudi razkrila pikantnost ljubezni in spolnega življenja pri njeni starosti.

“Naj ti to povem? Ampak bom iskrena. Ena od bolečih stvari, ki sem jo spoznala v 80. letu, je bila, da nisem več sposobna intimnosti. Tudi moški mojih let niso. Spolno življenje v tem življenjskem obdobju ne obstaja. Če bi se zdaj pojavil fant in me vprašal, ali želim iti spat z njim, bi pobegnila,” je iskreno povedala Fonda, ki je priznala, da kljub temu pogosto razmišlja o seksu.

Domišljija je edino kar ji ostane

Oh, ja … domišljam, to je edino, kar lahko zdaj počnem,” se je pošalila in nadaljevala: “Seveda pogrešam seks in občutek intimnosti, toda v tej starosti preprosto nisem sposobna tega več. Čeprav sem precej v formi in se nisem zanemarjala, je težko. Toda moškim je še težje. Po 70 letih lahko pozabijo na dogodivščine v postelji,” je dejala.


Zadnje novičke

Prejšnji članekRaay in Marjetka Vovk sta hvaležna do neba za to
Naslednji članekTako v starševstvu uživata Maja Prašnikar in Alen Kobilica