»Morda bi bilo bolje, če  bi bila mrtva,« je njeno izjavo časopisu The Sun sporočil eden izmed njenih bližnjih prijateljev, ko jo je v začetku tega meseca našel v kopalnici.

Zdravniki in njena družina menijo, da pevka potrebuje psihološko pomoč, saj vidno trpi, je osamljena in izgubljena. Kot so njeni prijatelji povedali za tabloid, so mentalni problemi nekaj, s čimer se Britney bori že vrsto let.

Menjavanje razpoloženja in manična depresija pa bi se naj v tem času še poslabšala. Britney je nekoč zapisala, da ji je vse težje živeti v skladu s pričakovanji drugih. Verjetno tudi strah zaradi izgube otrok vso zadevo še poslabšuje.

Sodišču se po njenem zadnjem incidentu, ko ni želela vrniti sinov njenemu nekdanjemu soprogu Kevinu Federlineu, vse bolj dozdeva, da njeno neprimerno obnašanje ni posledica uporabe drog, ampak resnih psihičnih težav.

Najnovejši škandal je Britney prikazala zaposlenim v trgovini »Betsy Johnson« v Sherman Oaksu v Kaliforniji, ko se je popolnoma gola sprehodila pred njimi. Po izjavah zaposlene je Britney zgrabila nekaj oblek in izginila v garderobo, kjer se ji je pridružil tudi njen fant Adnan, v katerem je Britney v zadnjih nekaj tednih našla uteho.

»Bila sem osupla. Britneyini intimni deli so bili točno pred menoj,« je za Life&Style povedala šokirana uslužbenka trgovine. Ko je razgaljeno Britney zagledala sredi trgovine, jo je poskušala ogrniti z eno izmed oblek, nakar se je Britney odzvala z psovkami in vpitjem, naj se umakne od nje. Zatem je z Adnanom za 45 minut izginila v garderobo, iz nje pa so se slišali »čudni zvoki«-najverjetneje se je par predal strastem. »Bilo je odvratno! Hotela sem ji pomagati, a je bila tako nespoštljiva, da sem jo pustila na miru,« je še rekla ena od najnovejših žrtev verbalnih izpadov pevke, ki je ob zapuščanju trgovine zamrmrala samo: »J***te se.«


Zadnje novičke

Prejšnji članekMilla Jovovich ponovno vitka
Naslednji članekJaden Smith ponovno v filmu