Mamica in sinček pa sta včeraj izgledala precej žalostna, saj je bil to čas slovesa, ko je morala Britney Jamesa in njegovega bratca Sean Prestona predati njunemu očetu, Kevinu Federlineu. Sinčka je namreč zjutraj pripeljala pred hotel, v katerem biva Kevin.

Včeraj se je pevka nato napotila proti Belgiji, kjer nadaljuje s svojo turnejo, v Los Angelesu pa se nadaljuje drama, od katere je Britney trenutno daleč stran.

Njen bivši najboljši prijatelj, Sam Lutfi, je namreč proti njeni družini vložil tožbo. Britney se s tem ne obremenjuje, temveč je osredotočena na svojo turnejo, na kateri uživa tudi s svojima sinovoma. Delo pa jo očitno psihično izčrpava, saj so v FOX novicah poročali, da je Britney zasvojena s shujševalnimi tabletami in kofeinom. Pri dejanju naj bi jo pred kratkim zalotil njen oče, Jamie Spears.

Skriti vir je povedal: »Britney se je nedvomno hotela zadeti s tem, da je jemala preveč dietnih tablet in energijskih pijač. Jamie meni, da je ta kombinacija pri njej povzročila nenadne izbruhe jeze.«

Britney je očitno spet v hudi krizi.


© Članek je avtorsko delo portala www.tocnoto.si. Kopiranje in reproduciranje brez pisnega dovoljenja je prepovedano.
Prejšnji članekMame ga spravljajo v zadrego
Naslednji članekBeckham sina poimenoval po Tomu Cruiseu