Adnan Ghalib je sebi in princesi popa dal izdelati srebrna prstana, a ga ona, odkar sta se razšla, ni več nosila. Ko se je prstan po vseh teh mesecih ponovno znašel na Britneyjini roki, so mnogi prišli do zaključka, da želi pevka svojemu nekdanjemu morda nekaj sporočiti.

Zanimivo je, da se je nekaj podobnega že dogodilo, in sicer ko si je nadela poročni prstan svojega ‘enodnevnega’ soproga Jasona Alexandra.

Kakorkoli že, Britney je pokazala, da je prebrodila staro krizo in se vrgla v priprave za zabavo na Noč čarovnic, kjer bo, kot smo na našem portalu že objavili, predstavila svojo famozno britje glave. Pevka za zdaj na vprašanje, če se bo Adnan kot gost pojavil na njeni zabavi, ni želela odgovoriti, je pa Noč čarovnic idealna za ponovno združenje, saj ju bodo paparaci zaradi mask težko prepoznali.

Britney je na svoji strani objavila nove fotografije njenih plesnih vaj v International Dance Studiu v Hollywoodu, kjer se pripravlja na turnejo ter s plesom počasi, a vztrajno ustvarja telo, kot ga je imela pred dvema porodoma.


Zadnje novičke

Prejšnji članekAnoreksična Allegra Versace
Naslednji članekGwyneth z družino v New Yorku