Nekoč ena najuspešnejših pevk, danes propadla pop ikona Britney Spears preživlja težke dni. Pred natanko 13 leti je njen oče Jamie prevzel odgovornost za njene finance in kariero ter dobil polno skrbništvo nad hčerko. Leta je molčala, pred dnevi pa se je odločila, da bo spregovorila na sodišču v Los Angelesu. V 25-minutnem govoru na sodišču je pevka sodnika dobesedno prosila, naj konča pripor, številni ljudje pa so ji zagotovili virtualno podporo.

Oglasil se je tudi njen nekdanji fant, priljubljeni glasbenik Justin Timberlake, ki je razkril, kaj si misli o celotnem primeru. “Po vsem, kar smo videli danes, bi morali na tej točki vsi podpirati Britney. Zdaj je vseeno, kakšna je bila preteklost, dobra ali slaba in ne glede na to, kako dolgo nazaj je bila. To, kar se ji dogaja, preprosto ni prav. Nobeni ženski ne bi smeli prepovedati odločanja o svojem telesu. Nikoli ne bi smeli biti zaprti proti svoji volji ali prositi za dovoljenje za nekaj, za kar so tako trdo delali,” je Justin zapisal na Twitterju.

Poleg bivšega so jo podprli številni oboževalci, ki so lani lansirali gibanje #FreeBritney, da bi ji pomagali, da se spusti z očetovega povodca. Njene besede so ganile oboževalce po vsem svetu in to, kar je povedala, je zastrašujoče. 

“Tako sem jezna, da ne morem spati in sem depresivna. Želim biti slišana, želim spremembe in želim spremembe naprej. Zaslužim si spremembe. Samo življenje si želim nazaj, minilo je 13 let in to je dovolj. Dovolj je in sploh nima smisla. Končala sem. Če želim biti povsem odkrita, želim tožiti svojo družino,” je odkrito priznala pevka. 


Zadnje novičke

Prejšnji članekSeverina ljubi svojega sina: Poglejte, kaj je storila zanj!
Naslednji članekFoto: Ste vedeli, da je bila Anja Širovnik (Sanjski moški) nekoč rjavolaska?