Medijem je to že potrdil njegov odvetnik Mark Vincent Kaplan, za katerega pravijo, da je v primeru Federline-Spears še največ pridobil-v Los Angelesu je postal medijska zvezda. Medije je cel čas marljivo obveščal o poteku sojenja in možnostih nekdanje pop princeske, da dobi skrbništvo nad sinovoma.

»Kevin Federline je zaradi dogovora presrečen. Otroka lepo napredujeta in vsem je jasno, da jima v ugodnih okoliščinah zagotavlja lepo življenje,« je medijem sporočil Kevinov odvetnik in tako potrdil večdnevna šepetanja v Hollywoodu-Britney se je odločila posvetiti karieri, za skrbništvo pa se bo borila v nekih ‘boljših časih’. Čeprav je izpolnila večino kriterijev (obiskovala sestanke anonimnih alkoholikov in psihoterapijo), je Britney šokirala svojo družino z izjavo, da ima dovolj in da se bo z nekdanjim možem o vsem dogovorila izven sodišča.

Pevka bo tako sinova še vedno lahko videla nekajkrat na teden, po dogovoru s Kevinom pa bosta lahko pri njej kdaj pa kdaj tudi prespala. »Britney bo zadržala pravico do obiskovanja, ki bi se s časom lahko tudi povečala,« je še povedal Kevinov odvetnik.

Britney se bo, kar je potrdila tudi njena družina, v naslednjih nekaj mesecih posvetila karieri oz. snemanju novega albuma. Številni znani producenti so se oglasili s pohvalami, pevka pa je pred nekaj dnevi posnela tudi spot za Madonnino svetovno kariero. Nove pesmi bi naj po najavah izšle do konca leta, vsi, ki so jih slišali, pa se strinjajo-Britney se vrača na vrh svetovne glasbene scene.

Se že veselimo!


Zadnje novičke

Prejšnji članekZvezdniški dvoboj: America Ferrera in Jordin Sparks
Naslednji članekNicole Kidman zavrnila prodajo slik hčerke