Deli

35-letna pop princesa in mati dveh otrok Britney Spears je pokazala svoje fit, natrenirano telo v rumenem bikiniju. Njen trebuh ima opazne ‘radiatorčke’ in njene noge so mišičaste, ob tem pa Brit najprej zapeljivo leži na pesku na plaži, nato telovadi, medtem ko za njo bučijo morski valovi.

TGIF ☀️

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Le dan pred tem pa je objavila video, kako skače v zrak od veselja in pripisala “Skačem od veselja!! Pomlad prihaja!”

Jumping for joy!! Spring is coming ??

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Sicer pevki ni nič novega ali tujega, da objavlja fotografije in slike svojega vročega telesa na družbene medije. Prejšnji mesec je objavila fotografijo zgoraj brez, s katero je jasno pokazala, kako izvrstno izgleda. Verjeli ali ne – nosila je le ogrlico in prsi zakrila z rokama.

PREBERITE TUDI: Ups! Britney Spears je ušla bradavička

Sicer pa poznavalci menijo, da ji pri treningih pomaga njen novi fant, maneken Sam Asghari. Prejšnji teden je praznoval komaj 23. rojstni dan, kar sta z Britney proslavila s pohajkovanjem po Los Angelesu. “Moj lubi ima rojstni dan,” je takrat napisala Spears ob treh fotografijah, na katerim je pozirala s svojim dragim.

PREBERITE TUDI: Britney Spears v novo leto z novim ljubimcem

Par sta že nekaj časa, januarja pa je Britney razkrila, kako sta se spoznala in postala par. Spoznala sta se na snemanju njenega videa ‘Slumber Party’. “Začela sva se pogovarjati o sushiju in nato o stvareh, ki so nama všeč in nato prišla do zaključka, da morava nekega dne na sushi,” je razkrila. “Pet mesecev kasneje … sem našla njegovo telefonsko v svoji torbi. Mislila sem si ‘Res je prisrčen. Ta fant je res prisrčen.’ Sem ga poklicala in od takrat sva skupaj. Je res zelo, zelo zabavna oseba.”

Britney sicer doslej ni imela ravno sreče v ljubezni – je možno, da jo bo našla s kar 12 let mlajšim Samom? Držimo pesti!

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.