Poleg tega, da je obsedena s pokojno princeso Diano, pa je Britney sedaj našla novo fascinacijo-hollywoodsko divo Marilyn Monroe, čigar zadnje dneve življenja te dni temeljito proučuje.

»Britney je fascinirana nad Marilyn Monroe in njen grob redno obiskuje. Odkar se je njeno življenje začelo vrteti v pozitivno smer, je Britney začela brati veliko knjig o preminuli divi, posebno pa jo je navdušilo, da je Marilyn pred svojo smrtjo kupila grobnico, v kateri je želela biti pokopana in pa vizažista, ki je naličil njeno mrtvo telo. Med zadnjim obiskom se je Britney odločila, prav tako kakor Marilyn, da si bo kupila lastno grobnico,« je povedal njen prijatelj. No, Britney pa niti na pokopališču ni imela miru, saj so jo, kljub temu da se je trudila, da bi ostala čimbolj neopažena, obkrožili oboževalci.

Pevka pa se v svojo grobnico še ne namerava preseliti tako hitro. »Večno bom živela. Želim, da se me na Forever (Za vedno) pokopališču pokoplje, ko dopolnim 101. leto,« je izjavila Britney.

Medtem, ko sama razmišlja o smrti in grobnicah, ima njen oče Jamie še vedno nadzor nad njenimi financami. Pevka je pretekli teden na sodišču v Los Angelesu podala zahtevo za ponovno pridobitev kontrole nad svojim multimilijonskim imetjem, a je bila zahteva zavrnjena.


© Članek je avtorsko delo portala www.tocnoto.si. Kopiranje in reproduciranje brez pisnega dovoljenja je prepovedano.
Prejšnji članekBeckhamovi v Disneylandu
Naslednji članekDvojčka sta Angelino Jolie šokirala