Britney Spears je na pop sceni že več kot dobro desetletje in kljub temu da so ji nekateri napovedovali kratko kariero, še vedno vztraja in nam ponuja takšne in drugačne pop užitke in kdaj pa kdaj tudi kakšen spodrsljaj.

Vse skupaj seveda sodi v poklic princeske popularne glasbe in nič nimamo proti, če nam bo tudi v prihodnje poskušala prodati pesem ali dve. Navsezadnje ima za sabo kar nekaj solidnih pop skladb, ki sicer morda niso ne vem kakšni umetniški presežki, a v domeni popularne kulture dobro opravljajo svoje poslanstvo.

Skupaj z vsakim hitom so seveda prišli tudi glasbeni videospoti, v katerih je velikokrat poleg Britney nastopal tudi kakšen pobič ali dva. Bodisi kot njen ljubimec, prejšnji, zdajšnji ali bodoči fant – na kratko, večina jih je igrala subjekt njenega poželenja. In zaradi katerih izmed njih so se nam še najbolj cedile sline? Hm, vsak izmed nas ima drugačen okus, a večina naslednjih pobov je vredna slinjenja.
@@@@@Chad Cole (videospot za pesem »Sometimes«)

»Sometimes« je bil njen drugi singel s prvenca »…Baby One More Time« in v njem smo priča pocukrani ter nedolžni Britney, katero so nam skušali prodati na začetku njene kariere. S tem sicer ni nič narobe, saj je bila njena ciljna publika temu primerna in temu so priredili tudi spot. Posneli so ga na eni Malibujskih plaž v Kaliforniji, v njem pa Britney kot pridna mala punčka opreza za svojo ljubeznijo in ga na skrivaj občuduje. Tipično najstniško, ni kaj. Mladeniča, v katerega se zatreska, je igral maneken Chad Cole, kateri je sicer povečini delal v reklamah za spodnje perilo ter moško konfekcijo. Škoda, da je igral v spotu z začetka njene kariere, ko je bila še nedolžnega imidža. Ne bi se ga branili videti v kakšni krpici manj, kajne?

Poglejte si ga na YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=l4-PDLz3tdI
@@@@@Brice Durand (videospot za pesem »Don’t Let Me Be the Last To Know«)

Pa smo že pri zadnjem singlu z njenega drugega albuma. Za to balado so se v Spearsovem kampu odločili za preprost – a zapeljiv! – spot, katerega je režiral priznani fotograf Herb Ritts. Zgodbe nismo zasledili, saj gre povečini zgolj za muckanje med pop princesko in pregrešno vročim francoskim manekenom Briceom Durandom. Tipček v spotu dobi precej časa pred kamero in pokaže precej svojih atributov, med drugim nas zapeljujejo tudi s površno oblečeno zadnjico, ki je vsekakor zvezda tega videa.

Poglejte si ga na YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=B8mFQpiiuPA
@@@@@Tyson Beckford & Martin Henderson (videospot za pesem »Toxic«)

Drugi singel z njenega četrtega albuma »In The Zone« je Britney prinesel enega največjih hitov v karieri. Videospot je posnet v futuristični maniri in malodane spominja na animacijo, vseeno pa je eden nepogrešljivih komadov in videov njenega repertoarja. V njem je nastopilo več tipčkov, a omembe vredna sta predvsem tale dva: čokoladni lepotec Tyson Beckford ter novozelandski igralec Martin Henderson. Slednjega se spominjamo predvsem kot tistega, katerega je zlobna Samara brutalno umorila v prvem delu zahodnjaške predelave filma Krog (»The Ring«), Tyson pa je izredno uspešen supermodel, ki je med drugim tudi vodil ameriški reality show »Make Me A Super Model«. V spotu Spearsova igra nekakšno tajno agentko ali mogoče celo plačanko, ki menja precej preoblek in lasulj, na koncu videa pa smo priča, kako zastrupi svojega nezvestega fanta, ki ga igra Henderson.

Poglejte si ga na YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=jDt9zfsky1M
@@@@@Stephen Dorff (videospot za pesem »Everytime«)

Album »In The Zone« je ponudil tudi eno boljših balad Britneyjine kariere. Videospot zanjo sledi zgodbi, ki naj ne bi bila tako daleč od princeskinega resničnega življenja – gre namreč za divje sledenje paparazzev in nečimrnost ter splošno nezadovoljstvo mega zvezd s pomanjkanjem zasebnosti. Stephen Dorff v spotu igra njenega fanta, ki je vse prej kot mirno in prijazno bitjece, s katerim bi se prezaposlena zvezdica hotela družiti. Kakorkoli že, Britney proti koncu spota v kopalni kadi pade v nezavest in njen fant jo reši – brez srajce ali majice, kakopak. No, saj to si tudi od Dorffa želimo, majica mu je zgolj v napoto. Njam na kvadrat!

Poglejte si ga na YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=fAXgGWY6X5E

Več si lahko preberete na diva.si


Zadnje novičke

Prejšnji članekUrša Čepin Hočevar: V oralnem seksu sem najboljša!
Naslednji članekLeighton in Camilla oboževalki mode