Britney Spears in Russell Brand, angleški komik, igralec, radijski in televizijski voditelj, naj bi se zaljubila na prvi pogled. Iskrica naj bi preskočila v trenutku, ko ji je Anglež, ki je gostil svečano podelitev, izročil nagrado. Razvpito pevko in Russella, ki je Britney označil za ‘ženskega Jezusa Kristusa’, so paparaci, kljub temu da sta se jim poskušala izogniti, ujeli na romantični večerji v Hollywoodu.
Kljub očitni zaljubljenosti je veliko vprašanje, kako dolgo bo njuna zveza vzdržala, saj je Russell še eden na seznamu Britneyjinih ‘porednih fantov’. Čeprav se že skoraj celo življenje trudi zdravo živeti, je pevkina nova ljubezen znan obraz v rehabilitacijskih klinikah, kjer se je odvajal od mamil in alkohola. To pa ni njegova edina težava. Russell Brand naj bi imel težave z bipolarno motnjo. Gre za psihiatrično motnjo, pri kateri se izmenjujeta dve razpoloženjski stanji – depresija in manija.
No, Russell naj bi bil že od leta 2003 popolnoma ‘čist’, pred Britney pa so ga povezovali tudi s Kate Moss in Sadie Frost, uradno pa je še vedno v zvezi z avstralsko igralko Terese Palmer.

loading ...


© Članek je avtorsko delo portala www.tocnoto.si. Kopiranje in reproduciranje brez pisnega dovoljenja je prepovedano.
Prejšnji članekLjubljana v ritmu mladosti
Naslednji članekJennifer Hudson na naslovnici revije Billboard