Nastopajoči estradniki so blesteli, Budilka band z Nuško Drašček pa je spet presenetil! Publiko je navdušila tudi uradna pevka vseh Budilkinih avizov, Petra Pečovnik, mlada Štajerka, ki se lahko pohvali tudi s čudovitim stasom.

Vse se je izvajalo na staromoden način, brez pomoči sodobne tehnike in elektronike in popolnoma V ŽIVO. Glasba se ni predvajala iz CD plošč, niti iz računalnika, na voljo so bili le mikrofoni in glasbeni instrumenti. Kot nekoč. Priredbe tujih hitov je odlično odpela Nuška Drašček ob spremljavi Budilka banda.

Radijski program je potekal v prilagojenem ritmu za čim bolj prijeten večer – novice, vreme, oglasi, pogovori s poslušalci, rubrike, nagradne igre in vse ostalo, kot to ponavadi počnejo zjutraj, so Budilkarji prilagodili večernim in nočnim uram. Izstopalo je kar nekaj posameznih rubrik, ki jih sicer naši poslušalci lahko slišijo vsako jutro, horoskop, vroča tema, šala dneva, obiskovalci in vsi, ki so gledali neposredni prenos prek www.radiohit.si pa so tokrat imeli priložnost spoznati tudi kmeta Radka, ki vsako jutro s svojimi preprostimi modrostmi odgovarja ne pisma naših poslušalcev in poskuša rešiti njihove težave.

Od glasbenih gostov so med drugim res presenetili HELENA BLAGNE, SAŠA LENDERO, MAGNIFICO, ALENKA GODEC in NUŠA DERENDA, KINGSTONI so za Budilka night show pripravili čisto posebno točko, TRKAJ je dvignil na noge vso dvorano, MANCA ŠPIK in EVA ČERNE pa sta dokazali, da gresta po stopinjah velikih div slovenske glasbene estrade. Program je malce čez 22. uro v neposrednem prenosu na radiu Hit in tudi prek www.radiohit.si ( za sliko je poskrbel SIOL TV ) zaključila skupina BIG FOOT MAMA.

Posebnost večera so bili tudi reklamni oglasi, ki so jih v živo odpeli slovenski raperji, ki delajo pod okriljem Trkaja. Ta je presenetil tudi po koncu uradnega dela programa, na after party zabavi je v živo odpel svoje zadnje uspešnice.

Zanimivost: Budilkarji so v zadnjih dveh dneh spali le po tri ure.


Zadnje novičke

Prejšnji članekZ goloto proti bolezni
Naslednji članekAli Larter v reviji Shape