Deli

Burt Reynolds je ime, ki ga poznajo predvsem starejše generacije in je bil nekoč eden najbolj znanih in uspešnih igralcev. Verjetno je imel tudi lepo število žensk, a le ena se je za vedno zapisala v njegovo srce, čeprav ni bil nikoli poročen z njo.

Čeprav je bil pred mnogo leti poročen z Judy Carne in Loni Anderson, je Reynolds razkril, da je bila ljubezen njegovega življenja Sally Field. Povedal je tudi, da se je zelo trudil, da je dobila vlogo v filmu “Smokey and the Bandit,” saj so ustvarjalci filma menili, da ‘Sally ni seksi.’ Burt pa jim je rekel “Ne razumete. Talent je seksi in ona ga ima.'”

Kdo naj ga zaigra?

Sicer pa se pripravlja film o njegovi karieri in življenju in ko so ga vprašali, kdo naj ga zaigra, je brez oklevanja odgovoril “George Clooney!” Nato je z nasmehom dejal “No, zakaj pa ne? Sicer je malce – ne izgleda tako dobro kot jaz, a ima precej drugih odlik.”

Kompliciran odnos z očetom

Burt Reynolds je bil v srednji šoli obetaven igralec nogometa, a poškodbe so spremenile pot njegove kariere. A njegov oče, vojak in šef policije, nad tem ni bil navdušen. “Ni bil ravno navdušen, veste. Hotel je, da bi bil nekdo, o komer bi lahko govoril prijateljem vojakom.”

Oče menda nikoli ni bil ponosen nanj oz. mu tega nikoli ni povedal. “Pohvalil me je drugim, a meni nikoli. Celo direktno sem ga vprašal ‘Kaj meniš o mojem zadnjem filmu, oče?’ in je rekel ‘Katerem filmu?’ To je bil nizek udarec.”

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.