Zgodbe filma ni težko predvidevati-govori o življenju mladih ljudi, ki se soočajo z neverjetnimi situacijami, režiral ga bo Jason Friedberg in Aaron Seltzer, zaslužna za prve štiri filme ‘Scary Movie’. Komedija z znanima lepoticama se bo v kinih začela predvajati nekje ob koncu leta, kot pa je že najavljeno, bo vsebovala kar nekaj golih scen.

»Tedne sva se učili borilnih veščin in boksa, nato pa so naju postavili v ring ter nama naročili, naj improvizirava. Bilo je genialno, skupaj s Carmen pa sva najino delo vzeli precej resno,« je Kim spregovorila o novem filmu, ki namerava, po uspešnem začetku novega resničnostnega šova ‘Keeping Up With the Kardashians’, prilesti do samega vrha ameriške javne scene. Do sedaj je bila najbolj znana po zasebnem porniču in oblinah, ki jih rada pokaže, ameriški lifestyle časopisi pa jo redno uvrščajo med najlepše ženske na svetu.

Za Carmen Electro pravijo, da je že davno ‘potrošila svoj del medijske pozornosti’, ki pa jo v zadnjem času poskuša pridobivati predvsem z zasebnimi aferami. Po razpadlem zakonu s košarkarjem Dennisom Rodmanom, s katerim bi naj bila zelo dobra prijatelja, je imela kratko avanturo z Daveom Navarrom, trenutno pa je zaročena s kitaristom skupine Korn, Robom Pattersonom. Trači ju spremljajo nenehno, zadnji izmed njih pa je ta, da je prstan, ki ga ji je za rojstni dan poklonil Rob, in s katerim se je hvalila pred prijatelji, ponaredek in da je bil kupljen preko interneta na razprodaji. Včasih so rekli, da je važen namen in ne cena darila…


Zadnje novičke

Prejšnji članekSprava med Naomi Campbell in Victorijo Beckham
Naslednji članekLily Allen pijano odnesli z zabave