Deli

Po tem, ko je slavna pevka Carrie Underwood po nerodnem padcu novembra doma prejela nekje med 40 in 50 šivov po obrazu, se je te dni oglasila in povedala, da bo morda videti malo drugačna.

34-letna zvezdnica je doma menda padla in si zlomila zapestje, a šele te dni se je oglasila, da je razkrila, da je bila nesreča veliko bolj resna, kot so sprva poročali. “Še en del zgodbe je, o katerem do sedaj nisem bila pripravljena govoriti, saj je bil še preveč svež in stvari preveč negotove, kako se bo sploh vse končalo,” je napisala. “Noro, kako ti lahko ena neumna nezgoda spremeni življenje.”

PREBERITE TUDI: Sin Angeline Jolie se je resno poškodoval

Nadaljevala je: “Poleg tega, da sem si zlomila zapestje, mi je nekako uspelo poškodovati tudi obraz. Sočne detajle vam bom raje prihranila, a ko sem prišla iz operacijske sobe, je doktor rekel mojemu možu, da mi je naredil nekje 40 do 50 šivov. Od tega je sedaj osem tednov in čeprav mi pomagajo najboljši ljudje, se še vedno zdravim in nisem videti enaka. Iskreno povedano ne vem, kako se bo vse končalo, a vem, da sem hvaležna. Hvaležna, da ni bilo še veliko, veliko huje. In hvaležna sem za ljudi v mojem življenju, ki mi vsak korak stojijo ob strani.”

A ne glede na grdo nesrečo Carrie ostaja optimistična, saj je odločena, da bo letošnje leto izjemno. Tako se je tudi že vrnila v studio in opozorila, da ko bo pripravljena spet stopiti pred kamero “želim, da razumete, da bom morda videti drugačna. Upam, da bodo do takrat razlike že minimalne, a, ponovno, ne vem, kako se bo vse skupaj končalo.”

PREBERITE TUDI: Priljubljeni slovenski pevec se je huje poškodoval

Od nesreče dalje Underwood skorajda ni bilo zaslediti na družbenih medijih, a 27. decembra je le objavila svojo fotografijo, na kateri pa večino svojega obraza skriva pod šalom.

PREBERITE TUDI: Johnny Depp se je hudo poškodoval

 

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.