Za ženske, ki so rade opažene, so nohti odličen način, da izrazijo svoj edinstveni slog.

Umetnost nohtov je postala priljubljena oblika samoizražanja, ki omogoča igrivost in drznost. Če si želiš izstopati in se počutiti samozavestno, ti predstavljamo nekaj navdihujočih idej za malo bolj posebne nohte.

Resnično izrazit videz:

Lahko izbereš 3D nohtno umetnost, ki bo tvoje nohte spremenila v pravo umetniško delo. Uporaba reliefnih dodatkov, kot so biseri, bleščice, majhni kamni ali celo umetni cvetovi, bo tvojim nohtom dodala teksturo in jih naredila izjemne.

Daljši nohti
Vir: Instagram

Dodaj malo glamurja:

Metalik bleščice so odlična izbira. Izberi bleščeče srebrne, zlate ali bakrene odtenke, ki bodo tvojim nohtom dodali sijaj. Z uporabo metalik lakov in bleščic lahko ustvariš različne vzorce, kot so črtasti, pikčasti ali abstraktni dizajni, ki bodo pritegnili pozornost.

Daljši nohti
Vir: Instagram

Edinstven videz in ekstravagantna umetnost:

Vključuje žive barve, geometrijske ali živalske vzorce in abstraktne oblike. Z uporabo natančnih čopičev in detaljnih tehnik lahko ustvariš pravo umetniško delo na svojih nohtih.

Daljši nohti
Vir: Instagram

Kristalni nohti:

Uporaba majhnih kristalčkov, diamantov ali bleščic bo tvojim nohtom dodala prefinjenost. Lahko izbereš dizajn s posameznim kristalom na vsakem nohtu ali pa se odločiš za bolj dramatičen videz z obilico bleščic.

Daljši nohti
Vir: Instagram

Nohti so odličen način, da pokažeš svojo edinstvenost in se počutiš samozavestno, zato bodi pogumna pri izbiri dizajnov.


Zadnje novičke

Prejšnji članekNe boste verjeli, kakšna je bila hiša Rebeke Dremelj
Naslednji članekNekdanja pevka Pika Božič je pokazala svojega sedem dni starega dojenčka