Snovanje scenarija, idej in skečev za priljubljeno oddajo As ti tud not padu se prične že dva tedna prej. Glavne in najpomembnejše ideje so plod v prvi vrsti Jurija Zrneca, ki je resnično nenadomestljiv in domala strašljivo plodovit pri pripravi vseh domislic, potem pa še Lada Bizovičarja in vseh ostalih snovalcev, ki skupaj presegajo številko50.

Goste skbno izbirajo in večina se na njihovo povabilo odzove. Tako se je po velikih naporih odzvala tudi srbska estradnica Svetlana Ražnatović Ceca, ki jo bomo lahko gledali že to nedeljo. Honorarjev za nastop v oddaji ne dajejo.

Med tistimi, ki so gostovanje v priljubljeni nedeljski oddaji zavrnili pa naj bi bili Helena Blagne, Milan M. Cvikl in Zoran Janković. Zakaj se na povabilo Zrneca in Bizovičarja niso odzvali, ni znano, mogoče so se ustrašli njunih včasih kar malce šokantnih vprašanj in nesramnih namigovanj. Kdo ve!
 
Sicer pa sta v svojih oddajah že gostila Marka Miliča, Anjo Križnik Tomažin, Iva Godniča, Marka Vozlja, Svetlano Makarovič, Wernerja, Špelo Močnik, Boštjana Romiha, Oto Roš, vremenarke, Fredija Milerja, Aniko Horvat, Mirana Ališiča, Stojana Auerja… in še bi lahko naštevali..

Pa še zanimivost s snemanja s priljubljeno turbo divo: “Ceca, takole je,” je začel Lado. “Podrum klet, kajne? Finci imajo v kleteh savno, Slovenci vino, Avstrijci otroke, vi, Srbi, pa orožje!” Ceca mu ni ostala dolžna: “Veste, mi smo zdaj po kleteh vse počistili, tako da imam jaz osebno zdaj tam kar slovenska vina!”

To bo še zabavno!


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE Razgaljena Rihanna se po postelji valja z mačko
Naslednji članekEmma Roberts v novem filmu