Skupaj s pevcem Erikom in plesalkami Mystique predstavlja zelo seksi komad in videospot z naslovom Do konca. Zaradi zelo vročih prizorov je portal Youtube vsebino označil kot primerno le za polnoletne.

Mladi Challe Salle že nekaj časa v studiu pridno ustvarja in nabira material za prihajajoči album Kristalno Jasno. Nastalo je že veliko bodočih uspešnic, med njimi pa je tudi komad ‘Do konca’, kateremu je piko na i dodal izredno talentirani pevec Erik Felicijan. Obema je bil komad tako všeč, da sta se odločila zanj posneti kar videospot. Čeprav so tako drzni videospoti v Sloveniji prava redkost, ga večina že označuje za najbolj seksi videospot v zgodovini Slovenije. ”Nisem glasbenik, ki bi delal pesmi, ki jih ljudje hočejo slišati. Sem glasbenik, ki dela kar mu paše in posname to kar čuti, brez olepšav. Seks je velik del življenja vsakega izmed nas in ne vem zakaj bi si zatiskali oči”.

Challe Salle je celotno dogajanje komentiral: ”Naredili smo avdicijo, vendar smo imeli velike probleme z izbiro primernih deklet. Na koncu so nam na pomoč priskočila dekleta iz plesne skupine Mystique, ki imajo ogromno izkušenj tako na odru, kot pred kamero. Svoje delo so opravile zelo profesionalno in izpolnile vsa pričakovanja. Na snemanju smo se zelo zabavali, priznam pa da sem ob tako vročih dekletih težko ostal zbran”. Snemanje je trajalo le en dan, potekalo pa je v hotelu Lesar v Ljubljani. Kot za večino Challetovih videospotov je za celotno video produkcijo tudi tokrat poskrbel izkušeni režiser Predrag Rajčić alias Perica Rai (Mediaspot). Za glasbeno produkcijo pa je poskrbel zelo kreativni in perspektivni producent Damjan Jovič, ki postaja eno izmed najbolj vročih imen med mladimi producenti v Sloveniji.


Zadnje novičke

Prejšnji članekŠok! Kristen Stewart: Roberta poklicala faking fant?!
Naslednji članekVroče! Ashley Tisdale: Spet se bo posvetila glasbi!