Pomočniki "modrokrvnega" para so javnosti na ogled postavili spisek daril, ki sta jih Britanca v zadnjih 12 mesecih dobila med križarjenjem po svetu in srečanji s tujimi državniki. V letu 2007 se je vsega skupaj nabralo natanko 274 predmetov, večine nikakor nista mogla pospraviti v žep zaradi svoje vrednosti ali velikosti. Pa poglejmo najbolj zanimive "cukrčke".

Najbolj darežljive so kot kaže drobne, a zaradi nafte izredno bogate zalivske kraljevine. Med februarsko turnejo so ju kar zasipali z neprecenljivimi darili.

Kuvajt ni skoparil
Kuvajtska kraljeva družina je visoki gostji Camilli Parker-Bowles podarila ogrlico, broško in pas. Camilla bo očitno res lepo dišala, saj je tudi v Katarju dobila v dar ne eno, temveč kar štiri stekleničke dragega parfuma, poleg tega pa še eno ogrlico. A to še ni vse, če bo želela, se bo lahko oblekla kot prava muslimanka, saj po zaslugi Katarcev v njeni omari ležijo tudi tradicionalna muslimanska ženska oblačila.

Naslednji je bil Bahrajn, iz katerega je Camilla odšla bogatejša za uro, zapestnico in srebrno šatuljo s pravim biserom v sredini, s Charlesom pa sta dobila tudi z dragulji okrašen znameniti arabski meč.

CELOTEN čLANEK


Zadnje novičke

Prejšnji članekReese Witherspoon najpriljubljenejša slavna osebnost
Naslednji članekIskanemu Dasi krvavijo prsti