Ena izmed najbolj priljubljenih pevk danes, legendarna Cher, je pred kratkim dopolnila 75 let in še vedno dela s polno paro. Pravi, da o upokojitvi ne razmišlja, njen fizični videz pa je pogosto tema razprav. Številni oboževalci komentirajo, da je bila nagrajena glasbenica, oskarjevka, humanitarna in gejevska ikona videti šestdeset let brezhibno, in čeprav je vstopila v svoje osmo desetletje, Cher, komentirajo oboževalci, izgleda veliko bolje kot nekateri njeni mlajši kolegi. 

Da jabolko ne pade daleč od drevesa, najbolje dokazuje fotografija na njenih družbenih omrežjih, na kateri s ponosom prikazuje mamo, kantavtorko Georgio Holt. Čeprav je vstopila v 96. leto, je mama legendarne glasbenice videti, kot pravijo, vsaj 20 let mlajša, njena pozitivna energija in karizma pa sta nekaj, s čimer se človek rodi.

Že vrsto let je mama največja podpora svoji naslednici in pogosto skupaj gostujeta v različnih oddajah. Obe sta veliki ljubiteljiciestetskih posegov in odhod na botox ni tabu tema. Pevka je priznala, da si je na začetku kariere operirala nos in prsa, kasneje pa si je zategnila kožo na vekah, naredila dvig obraza in obrvi.


Zadnje novičke

Prejšnji članekTakole uživa Teja Perjet Jugovic z družino
Naslednji članekNina Ivanič Rep je praznovala okrogli rojstni dan