Fotografske agencije so včeraj objavile novico, da bodo prve fotografije pomirjenega para dosegle ceno od 100.000 dolarjev naprej. Francois Navarre, lastnik fotografske agencije X17, je izjavil, da sta Rihanna in njen fant trenutno pri vrhu najbolj iskanih parov v svetu zvezdniških tračev, takoj za idiličnimi slikami Brada in Angeline s svojimi šestimi otroci.

‘People’ in ‘US Weekly’ poročata, da sta pevca prejšnji vikend skupaj preživela v Miamiju. Paparaci bi naj s helikopterji krožili nad zasebnim posestvom, kjer sta se nahajala, a sta se pevca že vrnila nazaj v Los Angeles, čeprav ne s skupnim letalom.

»Disfunkcija se prodaja, noro se prodaja in zdi se, da razpada vse več zvez, javnost pa fascinirano opazuje, kako se vse to odvija,« je izjavil Elayne Rapping, profesor in strokovnjak za pop kulturo na Buffalo Universityju v New Yorku.

»Če nekdo v javnosti velja za ‘pridnega’, kasneje pa se izkaže, da ni takšen angelček, imamo vsi vznemirljiv občutek, češ: ‘Aha, ulovili smo te, enak si kot vsi ostali’,« trdi Rapping. »Radi jih gledamo, kako se vzpenjajo in nato radi vidimo, kako padajo,« je dodal.


Zadnje novičke

Prejšnji članekKatie Holmes krasi naslovnico Glamourja
Naslednji članekJustin Timberlake na gala dogodku