Chris Liebing in Valentino Kanzyani bosta 14. septembra na Stars Gatheringu 2012 poskrbela za glasno slovo od poletja in pripravo terena pred jesenskimi gostovanji.

Chris Liebing je eden tistih elektronskih pionirjev, ki je med prvimi zavrgel gramofone in golo mešanje glasbe nadgradili s sočasno manipulacijo digitalnih datotek v živo. Ob tem ni pozabil, da je bistvo glasbe, digitalne in analogne, pred in za mešalno mizo – človek, njegova duša, pete in srce: "Ko vrtim, hočem, da se ljudje izgubijo v glasbi, izgubijo občutek za čas in prostor, to pa se zgodi le, ko se ujamejo prava glasba, vrhunski klub in sproščeno občinstvo."

In prav zato mu radi prisluhnejo tudi tisti ljubitelji plesnoelektronskih ritmov, ki ob tehnu sicer običajno vihajo nos. In potem je tu še Valentino Kanzyani, vodja kolektiva Jesus Loved You, predvsem pa sin Ambasade Gavioli, ki je njen sloves, kot pravi glasbeni ambasador, ponesel v svet, našel mir v senci ibiških agrumov, zdaj pa se poln svežih idej in značilne plesne energije vrača na branike klubskega podzemlja s podporo Lucianovega kolektiva Vagabundos ter dvema svežima EP-jema Love & Gratitude, ki napovedujeta skorajšnji izzid albuma, ki bo prav tako izšel pri vroči Cadenzi.