Na valentinovo bodo povsod po svetu prve premiere zadnjega dela franšize 50 odtenkov. Že komaj čakate? Za vse najbolj neučakane imamo rešitev.

15. januarja, mesec dni pred premiero, je namreč v slovenskem jeziku izšla knjiga Tema. Gre za drugo knjigo napisano, kot da vam pripoveduje Christian Grey. Hkrati pa gre za 5. knjigo v seriji.
“Njuna žgoča, čutna afera se je končala s strtim srcem in medsebojnim obtoževanjem, toda Christian Grey ne more pregnati Anastasie Steele ne iz misli, ne iz srca. Odloči se, da jo bo znova osvojil, zato potlači svoje najtemnejše želje in potrebo po nadzoru, da bo Ano ljubil, kakor bo želela ona. Vendar ga še vedno mučijo grozote iz otroštva, Ano pa si želi zase njen spletkarski šef Jack Hyde. Se bo Christianu s pomočjo zaupnika in terapevta dr. Flynna uspelo soočiti s svojimi demoni? Ali ga bosta posedovalna Elena, ženska, ki ga je zapeljala, in neuravnovešena nekdanja podrejena Leila zvlekli nazaj v preteklost,” so zapisali o knjigi.

Gre sicer za različico drugega dela (50 odtenkov teme). V kinematografe pa čez slab mesec prihaja že 3., in zadnji, filmski del. Prva predpremiera pa se bo v Sloveniji zgodila že 8. februarja.


Zadnje novičke

Prejšnji članekGeorge Clooney se vrača na male ekrane
Naslednji članekNa kaj čakata Lado Bizovičar in Rifle?