O ločitvi od dolgoletnega partnerja in moža Jordana Bratmana je X-tina dejala: "Vsekakor ni lahko. Veliko sem prejokala, žalost pa me še ni minila."

Pravi, da je,odkar se je odselila od moža, deležna vsakodnevnih dramatičnih sprememb, na katere se preprosto ne more navaditi, ampak se zaveda, da jih bo sčasoma vendarle moral sprejeti in naredi korak dalje.

"Ko se ti življenje spremeni čez noč je nemogoče, da se v roku enega dneva spraviš k sebi. Hvaležna sem lahko, da imam mamo in nekaj zares dobrih prijatelejv, ki mi nesebično pomagajo in me stoodstotno podpirajo," je dejala blondinka, katere zvezdniški zakon je veljal za enega najbolj uspešnih.

"Na svojo mamo se lahko zanesem, saj mi 24 ur na dan stoji ob strani in mi pomaga pri čisto vsem kar počnem. Včasih, ko pride dan, ko se mi ne da vstati iz postelje, kaj šele skrbeti za svoje otroka in biti prava mama, me prijatelji spodbujajo in krepijo mojo samozavest, tako da je nato vse veliko lažje," je še dodala Christina, ki ima z bivšim možem sinčka Maxa Lirona.


Zadnje novičke

Prejšnji članekBlake in Penn: Samo prijatelja?!
Naslednji članekScarlett Johansson se bo spopadla z zombiji