Kako težka je bila za vas ločitev?
Zelo, vendar ne vidim nobenega smisla v vztrajanju, če partnerja v zakonu nista srečna in če se ne ljubita več. Najtežje je bilo seveda zaradi najinega sina, ampak tako sva se odločila, ker misliva, da je bolje imeti dve hiši polni ljubezni, kot pa živeti v eni hiši popolnega kaosa. Odrasla sem v družini, kjer je bilo nasilje del našega vsakdana in bial sem najsrečnejši otrok, ko sta se moja starša odločila za ločitev in ločeno življenje. Ključ za vzgajanje srečnega otroka, je srečen starš.

Ali vaš sin razume, da je njegova mamica slavna osebnost?
Še vedno se uči in navaja na to, da ne morem vsega časa posvetiti zgolj njemu. Ko smo bili zadnjič v Disneylandu so ljudje k meni prihajali po avtograme, hoteli so se slikati z menoj in takrat Max postane zelo zaščitniški, saj tega še ne razume povsem najbolje. Velikokrat reče:"Stran od moje mamice!"

Kako se razumeta Matt in Max?
Matt in Max sta kot tisti bonbončki M&M! Sta zelo dobra prijatelja, Matt je negdo s komer se Max nasmeji in se zelo zabava, tako da glede tega pri nas nimamo težav. Če je nasmejan in srečen moj sin, sem srečna tudi jaz.


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO: Izdana je bila še druga serija posterjev iz Harryja Potterja!
Naslednji članekPo mestu hodi gol