Ob svoji 15. obletnici pa je Collegium pripravil prav posebno mednarodno glasbeno poslastico pod imenom INTERNATIONAL SKI MJUZIK FEST. V znamenju prihajajoče Evropske prestolnice mladih bodo 17. decembra Pohorje naselili mladi iz številnih evropskih držav, nič manj internacionalen pa ne bo glasbeni repertoar. Na meniju je finska senzacija, ki bo prvič obiskala Slovenijo, SUNRISE AVENUE (http://www.sunriseave.com/), hrvaški zvezdniki CONNECT in eden izmed najboljših slovenski bandov, LEELOJAMAIS. Dogodek bo za udeležence Ski openinga brezplačen. Vsi ostali pa bodo vstopnico lahko kupili od tega četrtka dalje.

No, pri nas jih  lahko tudi zadanete! SREČA JE BILA NA STRANI: Mateje K. in Tine B. Čestitamo!


Osrednje zvezde najbolj vročega smučarskega glasbenega dogodka so popularna finska zasedba, Sunrise Avenue, ki pretresa evropske glasbene lestvice s hiti, kot so Hollywood Hills, Fairytale gone bad in mnogimi drugimi. Zimsko ozračje bodo ogreli še člani hrvaške glasbene zasedbe Connect, ki so letos izdali novi glasbeni hit »Dalmatinka« z Jeleno Rozgo, s katero polnijo slovenske in hrvaške diskoteke. Pridružila se jim bo tudi svetla zvezda slovenske scene Leeloojamais, ki je pravkar izdala nov glasbeni album »Excuse my Imagination«!

International SKI MJUZIK FEST je sicer del širšega tri dnevnega SKI OPENINGA, kjer bo od 15. – 18. decembra poskrbljeno za nepozabno smučarsko doživetje s športno-rekreativnimi vsebinami, med katerimi se bo preizkusila tudi najnovejša smučarska oprema. Potniki se bodo zabavali ob študentskem tekmovanju v paralelnem veleslalomu, večernih druženjih ob baklah ter na norih after ski party-ih s Collegiumovo animacijsko ekipo. Tridnevni Ski opening bosta obiskala tudi nepogrešljiv Boątjan Konečnik in vzhajajoča zvezda elektronske glasbene scene Mike Vale.


Zadnje novičke

Prejšnji članekVroče! Lepotička Anamarija Avbelj nasilnega fanta zamenjala za nežnega
Naslednji članekVroče! Justin Bieber: Ima najbolje prodajani album tega tedna!