Vsaka ženska si želi, da bi imela čarobno palčko, s katero bi zamahnila in bi iz njene kože izginile vse nepravilnosti, predvsem pa gube, ki motijo vedno več žensk. Čudežna palčka žal ne obstaja, obstaja pa čudežna sestavina, ki vaši koži nudi vse to in še več.

Se sprašujete, o čem govorimo? Naj vam razkrijemo, da gre za retinol, ki je ena od oblik vitamina A. Kot veste, so vitamini na splošno zelo pomembni in vsako pomanjkanje vitaminov v človeškem organizmu pušča takšne in drugačne posledice.

Retinol je torej ta čudež, ki upočasnjuje staranje kože in je zelo iskan sestavni del kozmetike. Nekateri zanj uporabljajo izraz vitamin A1. Na trgu je vedno bolj priljubljen, saj neguje kožo, upočasnjuje staranje kože in blagodejno vpliva na akne in ten kože.

Retinol v izdelkih in naravi

Se sprašujete, kje retinol najdemo in kateri izdelki so tisti, ki vsebujejo retinol, ter kje jih lahko kupite?

Retinol najdemo v zeleni in rumeni zelenjavi. Prav tako ga najdemo v jajčnem rumenjaku in olju ribjih jeter. Najkakovostne izdelke, ki vsebujejo retinol, pa boste našli pri Notinu.

Notino je spletna trgovina, v kateri boste našli vse zase, otroka in partnerja. Prijazno vam bodo svetovali in pomagali pri izbiri. Pri njih lahko najdete izdelke, ki bodo upočasnili staranje, zgladili gube in predvsem olepšali vašo kožo.

Eden izmed izdelkov, ki vam ga toplo priporočajo in vsebuje čudežno sestavino retinol, je izdelek La Roche-Posay Redermic Retinol.

Vir: Notino

Še več izdelkov, ki bodo poskrbeli za vaše gube in lepši izgled kože, najdete na njihovi spletni strani.

Poletje in visoke temperature še dodatno škodujejo naši koži, zato bodite sedaj še toliko bolj pozorni nanjo in poskrbite zanjo. Naj bodo gube preteklost in staranje upočasnjeno.

 

Sponzorirana objava


Zadnje novičke

Prejšnji članekLaura Beranič je v groznih bolečinah ostala brez zdravnika. Kaj se dogaja z našim zdravstvom?
Naslednji članekInes Erbus močno spominja na svetlolaso Kim Kardashian. Poglejte si to!